0
Školní nábytek
Kancelářský nábytek
Lavice, židle, katedry, stoly, skříně a další vybavení pro školy a školky...
NAKUPOVAT
Zdravotnický nábytek
Postele a matrace
Nemocniční a vyšetřovací lůžka, antidekubitní matrace, sprchovací lehátka, nerezové stolky...
NAKUPOVAT

Zpracování osobních údajů

Prohlášení o zpracování osobních údajů podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („Nařízení“)


1. Kdo je správcem vašich údajů?

Správcem Vašich osobních údajů je firma AJAX CZ s.r.o., se sídlem 28. října 9, 264 01 Sedlčany, IČ: 28977653, DIČ: CZ28977653, spisová značka: C157331 (vedená u Městského soudu v Praze).


2. („Správce“), která je provozovatelem e-shopu www.ajaxsedlcany.cz („E-shop“)
 
Správce můžete kontaktovat na tel.č. +420 603 932 811 (po-pá 8:00-16:00) a na e-mailové adrese: ajax@sedlcany.cz
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
 
 
3. Účely zpracování, pro které jsou osobní údaje určeny a právní základ zpracování
 
Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je skutečnost, že toto zpracování je nezbytné pro:
a) splnění smlouvy mezi Vámi a Správcem podle článku 6 odst. 1 písm. b) Nařízení;
b) splnění právních povinností, které se na Správce vztahují, podle článku 6 odst. 1 písm. c) Nařízení, a to konkrétně zejména splnění povinností uložených Správci obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem o dani z přidané hodnoty, zákonem o daních z příjmů, zákonem o účetnictví apod.
c) účely oprávněných zájmů Správce podle článku 6 odst. 1, písm. f) Nařízení.
 
 
4. Jaké údaje o Vás zpracováváme?

Osobní údaje zákazníků
Společnost zpracovává Vaše osobní údaje za účelem plnění práv a povinností vyplývajících z kupní smlouvy a splnění povinností, které nám ukládá právní řád ČR.
Společnost zpracovává Vaše osobní údaje v tomto rozsahu: jméno, příjmení, bydliště a kontaktní adresa, bankovní účet, e-mail, telefonní číslo, IP adresa.
 
 
5. Oprávněný zájem správce
 
Správce dále zpracovává Vaše osobní údaje za účelem zasílání newsletterů, podpory marketingu, měření efektivity reklamních sdělení, sledování návštěvnosti webových stránek a statistik prodejů.

a) Newsletter
Od svých zákazníků zpracováváme podrobnosti jejich elektronického kontaktu pro elektronickou poštu (e-mail) v souvislosti s prodejem našich výrobků, a tyto pak následně využíváme pro potřeby šíření obchodních sdělení (zasílání newsletterů). Zákazníci mají vždy jasnou a zřetelnou možnost jednoduchým způsobem a zdarma zasílání newsletteru odmítnout. Zpracováváme pouze nezbytné osobní údaje (např. e-mail) a v žádném případě nezpracováváme zvláštní kategorie osobních údajů. Správce nevyužívá technické ani jiné prostředky a technologie, kterými by docházelo k nadměrnému zásahu do soukromí subjektů a údajů.

b) Google Analytics
Za účelem sledování návštěvnosti webových stránek používáme Google Analytics, díky kterému pak můžeme svůj web lépe optimalizovat (např. kolik návštěvníků navštívilo web E-shopu, kolik si zobrazili stránek, z jakého místa (město, obec) stránky navštěvují). Neprovádíme však profilování, k tomu bychom potřebovali Váš souhlas.

c) Cookies
Pro poskytování maximálního pohodlí uživatelů navštěvujících webové stránky našeho E-shopu používáme soubory cookies. Soubory cookies mohou být využívány i subjekty vkládajícími reklamu na webovou stránku a jinými partnery Správce. Cookies jsou textové informace zasílané serverem a ukládané na zařízení, které uživatel používá k přístupu na webovou stránku. Server E-shopu využívá dva typy cookies. První jsou tzv. session cookies, které jsou po ukončení návštěvy uživatele webových stránek automaticky smazány. Tento druh souborů cookies pomáhá Společnosti zapamatovat si data o uživateli. Částečně jsou také využívány ke statistickým účelům, aby Správce mohl zjistit, kolik lidí navštívilo jeho webovou stránku a podle toho např. vylepšit obsah webových stránek. Druhý typ souboru cookies jsou tzv. persistent cookies, které zůstávají na počítači či v mobilu uživatele po dobu specifikovanou v parametrech cookies, nebo dokud nejsou z prohlížeče vymazány. Persistent cookies usnadňují sdílení informací pomocí pluginů sociálních sítí (např. Facebook.permanent popup counter), pomáhají Správci měřit efektivitu reklamních sdělení a limitovat zobrazování reklamy. Soubory cookies nejsou nijak škodlivé, neobsahují viry, a proto Vám doporučujeme tyto soubory neblokovat. Uživatelé samozřejmě mohou nastavení svého webového prohlížeče změnit tak, aby se žádné soubory cookies neukládaly, resp. je možno již uložené cookies smazat.
 
 
6. Komu Vaše údaje předáváme?
 
Vaše osobní údaje předáváme zasílatelským společnostem a jiným osobám podílejícím se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy, a osobám zajišťujícím pro správce technické služby související s provozem E-shopu, včetně provozu software a ukládání dat. Příjemci Vašich osobních údajů zpracovávaných za účelem plnění povinností vyplývajících z právních předpisů můžou být dále orgány finanční správy či jiné příslušné úřady v případech, kdy tak Správci ukládají obecně závazné právní předpisy. V zájmu zajištění spravedlivého a transparentního zpracování osobních údajů Vám poskytujeme další informace:
 
 
7. Doba, po kterou jsou osobní údaje uloženy

Obchodní dokumentace se zákazníky je uchovávána po dobu trvání smluvního vztahu, prodlouženého o dobu poskytnuté záruky za jakost zboží a dále po dobu, kterou nám ukládají právní předpisy (např. zákon o účetnictví, zákon o dani z přidané hodnoty, zákon o dani z příjmu apod.). Objednávky a uzavřené kupní smlouvy se zákazníky, popř. další Vaše údaje, které jste nám poskytli v souvislosti s nákupem či reklamací zboží, uchováváme po dobu neurčitou. Faktury uchováváme po dobu 10 let, účetní doklady pak po dobu 5 let. Po uplynutí těchto lhůt, provede Správce fyzickou skartaci. Osobní údaje, které o Vás máme k dispozici v souvislosti s Vaší registrací v našem E-shopu, uchováváme neomezeně dlouho. Žádost o zrušení registrace a výmaz údajů můžete zaslat z e-mailové adresy, se kterou je registrace spojená na náš e-mail ajax@sedlcany.cz
 
 
8. Vaše práva
 
Nemáte povinnost nám Vaše osobní údaje poskytnout. Avšak poskytnutí Vašich osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy a bez poskytnutí Vašich osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či ji ze strany Správce splnit.

Správce tímto informuje všechny subjekty údajů, kterých se může týkat, zejména o právu
(i) požadovat u Správce přístup ke zpracovávaným osobním údajům,
(ii) opravy údajů nebo výmazu, popř. omezení zpracování,
(iii) vznést námitku proti zpracování,
(iv) vznést námitku na přenositelnost údajů.
 
Tato práva je možno uplatnit u oprávněné osoby prostřednictvím e-mailu ajax@sedlcany.cz
 
Kterýkoli subjekt údajů je oprávněn kdykoli podat stížnost u dozorového orgánu v souvislosti se zpracováním osobních údajů Správcem. Kterýkoli subjekt údajů má právo požadovat nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy, zejména formou pozastavení nebo zastavení nakládání s osobními údaji, jejich opravou, doplněním či odstraněním. Máte právo kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů v případě výše uvedeného podezření nebo odmítnutí zajistit nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy.
 
Stížnost je možno podat u dozorového orgánu, tj. Úřadu pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, web: www.uoou.cz, e-mail: posta@uoou.cz.


9. Automatizované rozhodování, včetně profilování

Správce neprovádí automatizované rozhodování ani profilování, ani za tímto účelem osobní údaje neshromažďuje a nezpracovává. Z tohoto důvodu nejsou v tomto bodě uvedeny další podrobnosti.
SÍDLO SPOLEČNOSTI

AJAX CZ, s.r.o.
28. října 9, 264 01 Sedlčany
IČ: 28977653
DIČ: CZ28977653
spisová značka: C157331
(vedená u Městského soudu v Praze)
bank. spojení: 195470140/0600

PROVOZOVNA

AJAX CZ, s.r.o., 28. října 9, 264 01 Sedlčany

Otevírací doba:
pondělí až pátek - 8.00-11.30, 12.30-16.30hod.

 

 

O firmě   |   Služby   |   Obchodní podmínky   |   GDPR

INFORMACE K PRODUKTŮM
A TELEFONICKÉ OBJEDNÁVKY


+420 318 821 658
+420 603 932 811
ajax@sedlcany.cz
Všechna práva vyhrazena ©2021 AJAX CZ, s.r.o.